Within Temptation udostępni – kultowy koncert online

Najbardziej kultowe show w karierze Within Temptation – streaming w mediach społecznościowych zespołu – zobacz “Black Symphony” live @ Rotterdam Ahoy!

Within Temptation pokaże swój pierwszy koncert halowy z towarzyszeniem orkiestry na swoich kanałach social media. Obejrzyj “Black Symphony” koncert z Ahoy Areny z Rotterdamu już w najbliższy czwartek, 30 kwietnia o godz. 20.30 na kanale Facebook, YouTube albo Twitch.

Po raz pierwszy w swojej karierze Within Temptation połączyło siły z  Metropole Orchestra (pod batutą Julesa Buckleya) i 20-głosowym klasycznym chórem, podnosząc swoje utwory na jeszcze wyższy poziom. Ten spektakularny koncert Within Temptation odbył się 7 lutego 2008 roku. Zespól zagrał dla 10 000 fanów, zaskakując ich występami takich gości specjalnych jak Mina Caputo (Life Of Agony), Anneke van Giersbergen (The Gathering) i George Oosthoek (Orphanage), a w reperturze grupy znalazł się każdy przebój, jaki nagrał zespół od początku swojej kariery do 2008 roku, w tym „Mother Earth”, „Stand My Ground” i „All I Need”.

DVD “Black Symphony” zadebiutowało na TOP 10 bestsellerów w wielu krajach, a sam występ jest jednym z najbardziej legendarnych koncertów zespołu w karierze tej grupy. Zobacz ten koncert już w najbliższy czwartek, 30 kwietnia w mediach społecznościowych formacji: na oficjalnym kanale Facebook , YouTube i Twitch.

Godzina:

08:30PM CEST (Europa)

07:30PM BST (Anglia)

09:30PM MSK (Moskwa & Finlandia)

11:30AM PDT (Los Angeles)

01:30PM CDT (Meksyk)

02:30PM EDT (Nowy Jork)

03:30PM BRT (Brazylia)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *